Πως κάνω αναζήτηση άρθρου

1. Επιλέγω το σύμβολο αναζήτησης που υπάρχει στο news4mee πάνω δεξιά.

2. Στο πεδίο που εμφανίζεται αμέσως μετά (βλ. Εικόνα 1) γράφω τη λέξη θέμα που με ενδιαφέρει.

3. Επιλέγω συγκεκριμένα (όχι πάνω από δέκα) μέσα στα οποία επιθυμώ να γίνει η αναζήτηση. Αν πατήσω το πεδίο Μέσα, μπορώ να αναζητήσω γράφοντας το όνομα του μέσου που με ενδιαφέρει. Μπορώ να αναζητήσω επίσης τα μέσα ανά ομάδα. Μπορώ ακόμα να επιλέξω κάποια μέσα ως αγαπημένα (προϋποθέτει εγγραφή), ώστε στις επόμενες αναζητήσεις να περιορίζονται στα αγαπημένα μέσα. Πάτα εδώ για να ορίσεις αγαπημένα.

4. Εξ ορισμού η αναζήτηση γίνεται για την τελευταία ημέρα. Μπορώ όμως να επιλέξω οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο επιθυμώ από το σχετικό μενού.

5. Πατάω το κουμπί αναζήτηση που βρίσκεται στο τέλος του παραθύρου.

6. Στα αποτελέσματα αναζήτησης που έρχονται επιλέγω το σύμβολο που υπάρχει δίπλα σε κάθε άρθρο. Αν πατήσω το σύμβολο κοινοποιώ το άρθρο. Αν πατήσω το σύμβολο προσθέτω το άρθρο σε συλλογή. Αυτή η δυνατότητα προϋποθέτει την εγγραφή και είναι δωρεάν.

Εικόνα 1: Πεδίο Αναζήτησης
Πως κάνω ανάρτηση μεμονωμένου άρθρου στα κοινωνικά μέσα ή πως αποστέλλω με email μεμονωμένο άρθρο

α) Για κοινοποίηση άρθρου:

Πατάω το σύμβολο για κοινοποίηση που υπάρχει σε κάθε άρθρο και επιλέγω που και πως θα το κοινοποιήσω ή θα το αποστείλω με email (βλ. Εικόνα 2).

Για κοινοποίηση άρθρου μετά από αναζήτηση:

Αφού ολοκληρώσω τη διαδικασία αναζήτησης άρθρων, επιλέγω όποιο με ενδιαφέρει και το κοινοποιώ πατώντας πάλι το σύμβολο (βλ. Εικόνα 2).

Εικόνα 2: Επιλογή τρόπου κοινοποίησης άρθρου ή συλλογής δημοσιευμάτων
Πως δημιουργώ συλλογή δημοσιευμάτων και πως την κοινοποιώ (προϋποθέτει εγγραφή που είναι δωρεάν)

1. Κάνω εγγραφή στο news4mee.com πατώντας εδώ

2. Πατάω το σύμβολο που υπάρχει σε κάθε άρθρο και το αποθηκεύω σε συλλογή που δημιουργώ με όποιο όνομα μου αρέσει. Μπορώ να αποθηκεύσω στη συνέχεια ένα ένα όσα άρθρα θέλω, είτε στην ίδια συλλογή, είτε σε άλλες που θα δημιουργήσω.

Εικόνα 3: Προσθήκη άρθρου σε καινούργια συλλογή
Πως κοινοποιώ συλλογή δημοσιευμάτων

1. Πατάω το σύμβολο που υπάρχει κάτω από το όνομα κάθε συλλογής, πάνω αριστερά στην σχετική σελίδα (βλ. Εικόνα 4η), και επιλέγω που και πως θέλω να κοινοποιήσω την συλλογή. Μπορώ ακόμα να στείλω το url της συλλογής, που βρίσκεται στο τέλος.

Εικόνα 4: Συλλογή Δημοσιευμάτων

Στο αρχικό μενού, αν πατήσω τις “συλλογές μου”, βλέπω όλες τις συλλογές που έχω δημιουργήσει.

Δες το άρθρο